Mattläggning/Renovering badrum

badrumBehöver du hjälp med mattläggning? Vi utför de flesta typer av golvarbeten, både för privatpersoner, företag och i offentliga miljöer. Som kund hos oss får du alltid ett utfört arbete av hög kvalitet. Självklart får du också utnyttja ROT-avdraget. Ska du renovera badrummet? Vi fixar renovering av våtrum, med våtrumsmatta och väggmatta.

Vad kan vi göra för dig?

Vi lägger trägolv, laminatgolv, korkmatta samt kakel och klinker. Vi utför också spackling, värmegolv, kaklar väggar och sätter tätskikt för våtutrymmen. Vi har erfarenhet av alla sorters golvläggning så kontakta oss och berätta vad vi kan göra för just dig eller din verksamhet!

Folk säger att klinkers eller plastmattor är det lämpligaste golvet att ha i badrummet och att  i vardagsrummet skall man ha ett parkettgolv, vem har bestämt det? Allt beror ju på såväl tycke och smak samt hur fastigheten är byggd.

Vi hjälper dig gärna att hitta det material som både passar din bostads eller ditt kontors förutsättningar bäst, och på samma gång matchar din stil.

Mattläggning (linoleum och plastmattor)
Heltäckningsmattor
Lägger alla sorters trägolv och/eller laminat
Renovering av våtrum, med våtrumsmatta, och väggmatta.
Spackling
Badrumsrenovering