Inomhusmålning

inomhusmalningVi erbjuder invändig målning av väggar, tak och golv. Men även detaljmålning av fönster, lister, dörrar och möbler. Självklart tar vi även hand om de mer krävande ytorna i exempelvis kök, badrum, källarutrymmen och garage där fukt och slitage kräver lite extra omsorg.

När du ska måla om är underarbetet är en viktig del för att uppnå ett riktigt bra resultat.

Underarbetet är i princip avgörande för hur slutresultatet kommer att bli, och en stor del av arbetet består av spackling och slipning. Här kan man som privatperson göra misstag som sedan kommer att speglas när färgen kommit på och resultatet blir inte alltid som man tänkte sig. Vi hjälper dig från början till slut, med alla stegen som en ommålning kan innebära.

Vi på LM Måleri jobbar snabbt men noggrant, effektivt och efterlämnar utförda arbeten av hög kvalitet, vi är inte nöjda förrän du är nöjd.