Tapetsering

tapetDags att tapetsera om?

Vill du förnya ditt hem utan att det ska kosta en förmögenhet? Då är tapetsering kanske lösningen, nya tapeter skänker nytt liv åt ett rum till förhållandevis små pengar. Vid sidan av att det bllir ett vackrare och mer trivsamt rum att vistas i så håller det dina väggar i bra skick.

Olika förutsättningar

Ibland behövs det ju knappt något förarbete alls och den nya tapeten sätts direkt ovanpå den gamla. Men aAndra gånger behöver den gamla tapeten ångas eller skrapas bort, man kan behöva bredspackla eller spackla bort ojämnheter i väggen. Då kan det vara bra att anlita hjälp för att uppnå ett perfekt resultat. Vi ser alltid till att tapetsera utan fula skarvar, fixar till ojämnheter och skador. Slutresultatet är släta, vackra väggar som skänker harmoni och glädje.

Vi hjälper såklart även till med val av tapeter vid exempelvis badrumsrenovering eller andra våtutrymmen, även montering av fototapeter.

Passa på nu när du får 50% skattereduktion på dessa typer av arbete.

Ring oss så berättar vi mera.